50 manieren waarop ik mijn leven verpestte en hoe jij dat kunt voorkomen

 14,75

koop het boek

Categorie:

Beschrijving

Klagen, altijd maar boos, eindeloos piekeren, eeuwig ontevreden, ja zeggen maar nee bedoelen, op het werk de kantjes ervan aflopen: François de Waal was een irritante en alles en iedereen veroordelende klootzak. Hij vertrok kwaad als hoofdredacteur van filmblad Skoop, werd ontslagen als filmrecensent bij de Volkskrant en werd vanwege een column over kunstenaar Rob Scholte door de rechter veroordeeld tot een boete.

Totdat hij op zijn veertigste erachter kwam dat hij vooral zichzelf in de weg zat, hij was zijn eigen grootste vijand. Na jarenlang in elke valkuil getrapt te zijn die je maar kunt bedenken, kostte het hem nog eens jaren van bloed, zweet en tranen om inzicht in zijn gedrag te krijgen en daadwerkelijk te veranderen.

In dit boek ontleedt hij haarfijn op welke manieren mensen zichzelf kunnen saboteren. Maar belangrijker nog is zijn boodschap dat voor elke valkuil een oplossing bestaat. Hij laat zien hoe u met succes de confrontatie met uzelf kunt aangaan en een gelukkiger leven kunt leiden. Want het is nooit te laat om werkelijk gelukkig te worden.

 

’50 manieren waarop ik mijn leven verpestte en hoe jij dat kunt voorkomen’ is vertaald in het Engels, Spaans, Russisch en Koreaans.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “50 manieren waarop ik mijn leven verpestte en hoe jij dat kunt voorkomen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *